Hoivaa ja huolenpitoa maalaisymparistössä

18-paikkainen Rebekan Hoitokoti tarjoaa tehostettua palveluasumista vanhuksille ja muistisairaille. Meillä hoituvat myös omaishoitajien lomitukset sekä palveluseteliasiakkuudet. Hoitokoti sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Koirakoskella Sonkajärven kunnassa, Pohjois-Savossa.


Turvallista vapautta

Rebekan Hoitokodin ympäristö on ihanteellinen ulkoiluun ja retkeilyyn. Kävelyetäisyydellä hoitokodista virtaa Nurmijoki, jonka rannalla olevalta laiturilta pyörätuoliasiakkaatkin pääsevät kalastamaan.

Asukkaiden käytössä on aidattu piha-alue ja kota, jossa kuumenevat niin makkarat kuin pannukahvitkin. Pihalla on pieni kasvihuone viriketoimintaa varten ja puutarhassa viinimarjapensaita. Hoitokodilla vierailevat lemmikkieläimet tuovat monenlaista iloa asukkaille.

Kodinomaista asumista ja herkullista lähiruokaa

Hoitokodin viriketoiminta on monipuolista. Päivittäinen ulkoilu sekä lukuisat laulu- ja viriketuokiot ovat meille tärkeitä. Teemme myös mukavia retkiä lähiseudulle. Hoitokodilla esiintyy vierailevia laulu-, soitin- ja tanssiryhmiä. Asukkaat osallistuvat arkiaskareisiin toimintakykynsä mukaan. Omassa keittiössä on mahdollisuus osallistua leivontaan ja ruuanlaittoon keittäjän apuna.

Me välitämme asiakkaistammeHoitokodilla työskentelee ammattitaitoinen, motivoitunut ja ystävällinen henkilökunta, jonka lomien sijaisina toimii myös sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita. Panostamme henkilöstön jatkuvaan koulutukseen. Käytössämme on muistisairauksien TunteVa-hoitaja –malli. Saattohoito mahdollistaa asiakkaan asumisen hoitokodissamme elämänkaarensa loppuun asti.

Rebekan Hoitokoti Oy on paikallinen perheyritys ja se on toiminut jo vuodesta 2004 Koirakoskella, Sonkajärvellä.

Tervetuloa tutustumaan hoitokotiimme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Omavalvontasuunnitelma 2019
Rebekan Hoitokodin Esite
Joel Jokelainen
Toimitusjohtaja, sairaanhoitaja
puh. 050 3750915
Anne Jokelainen
Hallituksen puheenjohtaja, lähihoitaja
puh. 044 3665040
Osoite:
Rautavaarantie 22,
74490 Koirakoski

eMail: rebekanhoitokoti@gmail.com
puh.: 050 5356376
Tutustu myös Hoitokoti Kultasirkkuun
Palaa etusivulle