Hoitokoti Kultasirkku

Hoitokoti Kultasirkku tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille. Asukaspaikkoja hoitokodissamme on 30.

Turvallista vapautta

Hoitokoti sijaitsee kuusimetsän laidalla Iisalmen Lippuniemessä, Pohjois-Savossa. Välittömässä läheisyydessä löytyvät seurakuntatalo, päiväkoti ja hyvät ulkoilumahdollisuudet. Asukkaiden käytössä on luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue ja kota, jossa kuumenevat niin makkarat, kuin pannukahvitkin.

Kodinomaista asumista ja herkullista lähiruokaa

Hoitokodin viriketoiminta on monipuolista ja asukkaiden toimintakykyä ylläpitävää. Päivittäinen ulkoilu sekä laulu- ja viriketuokiot ovat meille tärkeitä. Teemme myös pidempiä retkiä lähiseudulle. Hoitokodilla esiintyy vierailevia laulu-, soitin- ja tanssiryhmiä. Asukkaat osallistuvat talon askareisiin toimintakykynsä mukaan.

Yksikössämme on oma kokki, joka valmistaa hoitokodissa nautittavan ruuan ikäihmisten ravitsemussuositusten mukaisesti. Käytämme ruuanvalmistuksessa kotimaisia raaka-aineita ja suosimme lähiruokaa, esimerkiksi perunamme tulevat Suomäen marjatilalta.

Me välitämme asiakkaistamme

Hoitokodilla työskentelee ammattitaitoinen, motivoitunut ja ystävällinen henkilökunta. Moniammatilliseen henkilökuntaan kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia, sekä kokki ja laitoshuoltaja.

Kuntouttava työote ohjaa työtämme ja hyvä saattohoito mahdollistaa asukkaan asumisen hoitokodissamme elämänkaarensa loppuun asti.

Tervetuloa tutustumaan hoitokotiimme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Laura Jokelainen

Yksikön johtaja, Sairaanhoitaja YAMK

puh. 050-3750890
Sähköposti

Osoite

Vemmelkuja 3, 74130 Iisalmi

Sähköposti

hoitokoti@hoitokotikultasirkku.fi

Puhelin

044-0826077

Omavalvontasuunnitelma
Oiva -raportti
044-0826077 hoitokoti@hoitokotikultasirkku.fi copyright© 2004 - 2024, Rebekan hoitokoti Oy