Rebekan Hoitokoti

18-paikkainen Rebekan Hoitokoti tarjoaa tehostettua palveluasumista vanhuksille ja muistisairaille. Hoitokoti sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Koirakoskella Sonkajärven kunnassa, Pohjois-Savossa.

Turvallista vapautta

Rebekan Hoitokodin ympäristö on ihanteellinen ulkoiluun ja retkeilyyn. Kävelyetäisyydellä hoitokodista virtaa Nurmijoki, jonka rannalla olevalta laiturilta pyörätuoliasiakkaatkin pääsevät kalastamaan.

Asukkaiden käytössä on aidattu piha-alue ja kota, jossa kuumenevat niin makkarat kuin pannukahvitkin. Pihalla on pieni kasvihuone viriketoimintaa varten ja puutarhassa viinimarjapensaita. Hoitokodilla vierailevat lemmikkieläimet tuovat monenlaista iloa asukkaille.

Kodinomaista asumista ja herkullista lähiruokaa

Hoitokodin viriketoiminta on monipuolista. Päivittäinen ulkoilu sekä lukuisat laulu- ja viriketuokiot ovat meille tärkeitä. Teemme myös mukavia retkiä lähiseudulle ja kauemmaskin. Hoitokodilla esiintyy vierailevia laulu-, soitin- ja tanssiryhmiä. Asukkaat osallistuvat arkiaskareisiin toimintakykynsä mukaan. Omassa keittiössä on mahdollisuus osallistua leivontaan ja ruuanlaittoon keittäjän apuna.

Me välitämme asiakkaistamme

Hoitokodilla työskentelee ammattitaitoinen, motivoitunut ja ystävällinen henkilökunta, jonka lomien sijaisina toimii myös sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita. Panostamme henkilöstön jatkuvaan koulutukseen. Käytössämme on muistisairauksien TunteVa-hoitaja –malli. Saattohoito mahdollistaa asiakkaan asumisen hoitokodissamme elämänkaarensa loppuun asti.

Meillä on käytössä kota vuodenajasta riippumatta, jossa lämpiää niin makkarat kuin pannukahvitkin.

Rebekan Hoitokoti Oy on paikallinen perheyritys ja se on toiminut jo vuodesta 2004 Koirakoskella, Sonkajärvellä.

Tervetuloa tutustumaan hoitokotiimme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Anne Jokelainen

Hallituksen puheenjohtaja, sairaanhoitaja

puh. 044-3665040
Sähköposti

Joel Jokelainen

Toimitusjohtaja, sairaanhoitaja

puh. 050-3750915
Sähköposti

Osoite

Rautavaarantie 22, 74490 Koirakoski

Sähköposti

hoitokoti@rebekanhoitokoti.fi

Puhelin

050-5356376

Omavalvontasuunnitelma
Oiva -raportti
050-5356376 hoitokoti@rebekanhoitokoti.fi copyright© 2004 - 2024, Rebekan hoitokoti Oy